OXresto

Egy kézben minden, ami az étterme teljes körű online jelenlétéhez szükséges – esztétikus, gyors, átlátható – ez az OXresto!

Egy étterem ma

Egy étterem ma

…már nem igazán lehet széles körben ismert saját weboldal nélkül. A Facebook és az Instagram platformok ugyan képesek elérni a leendő vendégeket, de nem képesek arra, hogy valódi, komoly „bázist” alkossanak, ahol egy vendéglátóhely képes bemutatni filozófiájának mélységeit, csapattagjait, a vendégteret és főképp a szépen fotózott fogásokat – nem véletlen tehát, hogy a legsikeresebb éttermek világszerte saját elképzelésük szerint kialakított, egyedi weboldalt üzemeltetnek. A látvány mellett a vendéglátásban talán mindennél fontosabb az ügyfélélmény – amely a legjobb értékelések és ebből következően vendéglátóhelyünk népszerűségének, elismertségének legfontosabb záloga.

Mit tud az OXresto

Mit tud az OXresto

Számos projekttel a hátunk mögött fixen tudjuk, hogy mire van szüksége egy minőségi szolgáltatónak ahhoz, hogy vendégei komolyan vegyék.

Többnyelvű felület – ma, a globalizációnak köszönhetően a legkisebb bisztró, vendéglő vagy bár sem marad rejtve a külföldi vendégek elől; amennyiben szeretnénk, hogy ők is biztonságban érezzék magukat és zökkenőmentesen tudjunk velük kommunikálni, nem hagyhatjuk ki a legfontosabb világnyelvek használatát az oldalunkon.

A profik nem fizetnek másoknak a foglalásaikért – ez tény. Nekik saját foglalási rendszerük van. Az OXresto ilyen. Emellett a foglalásokat kezelő adminisztrációs felület is reszponzív, így a munkatársak akár tabletről, telefonról is kezelhetik azokat; fix létszámú események (Valentin-nap, Szilveszter) foglalásához pedig a rendszer képes a bankkártyás előre fizetéseket kezelni, elektronikusan számlázni is.

Az OXresto admin felülete könnyen kezelhető, és a foglalások, számlázás mellett igény szerint lehetőség van a menük, ital és borlapok tételeinek módosítására is benne.

A puding próbája

A puding próbája

..az evés. No meg a posztok készítése, és az értékelések írása a látogatás után.

Mi ebben is szeretünk a nemzetközi trendekhez igazodni, így a hagyományos értékelések szekció mellett egy olyan instagram-bekötést (opcionális) is beépítettünk a rendszerbe, amely lehetővé teszi, hogy az étterem látogatói a weboldalon is megmutathassák akár az elfogyasztott fogásokat, akár az étterem belső kialakítását, hangulatát. Az ügyfélvélemény ugyanis napjainkban már erősebben határozza meg minden más marketingeszköznél, hogy mit gondolnak rólunk.

Csak képzeljük el! Gördülékeny online asztalfoglalás - szépséges fogások - minden igényt kielégítő szerviz-szolgáltatás - elégedett vendég - kiváló értékelés. Mindezt úgy, hogy közben a személyzet végig a vendégekre koncentrálhat; nincs többé elveszett cetli, rosszul megadott létszám, csak egy könnyen kezelhető belső felület, gyors és egyszerű folyamatok, mosolygós, visszajáró vagy épp áradozó vendég. Az OXresto képes arra, hogy megteremtse ezt az egységet Önnél is.