OXtour

Egy turisztikai portálrendszer, amely a legmodernebb tulajdonosi és felhasználói elvárásoknak is megfelel.

Elképzelés

Elképzelés

Azokon a helyszíneken, ahol jelenleg vagy a későbbiekben nagy értékű turisztikai célú fejlesztések és beruházások zajlanak, természetes módon jelentős igényként lép fel az online jelenlét fejlesztése. Előzetes kutatásaink alapján jól látható, hogy a desztinációk többségének jelenleg nem áll rendelkezésére olyan online felület, amely teljes körűen megfelel napjaink fogyasztói elvárásainak. Gyakran előfordul, hogy az adott terület turizmusáért felelős szervezetnek olyan a weboldala, amely még az alapvető technikai igényeknek sem felel meg; nem olvasható / használható mobilról, elavult a tartalma és a menüstruktúrája, így a látogatók számára egyáltalán nem hasznosítható. Emellett pedig, mivel nincs mögötte marketingtevékenység, el sem jut a felhasználókhoz, és végképp nem jelent presztízs értékű megjelenési felületet a szolgáltatók, valamint ebből következően bevételi lehetőséget az üzemeltető számára sem.

Megoldás

Megoldás

Az OXtour portálon naprakészen, minden eszközre optimalizáltan jeleníthetők meg az admin felületen felvitt, vagy RSS-ből átvett (opcionális) helyi programok, amelyek a látogatóink számára érdekesek lehetnek. Az admin felületen felvihetők tematikus séta- vagy túraútvonalak, amelyeknél a portál automatikusan képes megjeleníteni a becsült időtartamot és a pontos távot is. Lehetőséget nyújt egyedi, szezonális vagy tematikus csomagajánlatok megjelenítésére, amelyekre a vendégek azonnal jelentkezhetnek az ajánlatkérő űrlapon keresztül.

Social media bekötésének segítségével a látogatók viszontláthatják saját fotóikat, amennyiben azt ellátják a megfelelő hashtagekkel – teljesen újszerű formában mutatkozhat be így az adott város. Emellett a portál minden vendéglátóhely és szálloda Google Places értékeléseit is képes megjeleníteni. Térképes felületen jeleníthető meg az összes vendéglátóhely, szállás vagy programhelyszín, amelyet felviszünk a rendszerbe - ehhez a portál rendkívül könnyen kezelhető adminisztratív felülettel rendelkezik (opcionális), amelynek minden funkciója áttekinthető és egyértelmű.

Az általunk fejlesztett portál egy olyan alapot képez, mely modulárisan alakítható és további funkciókkal is bővíthető – egyedileg fejlesztett kódról lévén szó, a lehetőségek száma végtelen. Egy sima Wordpress oldallal ellentétben ez a felület biztonságos módon ad terepet bármilyen, a megrendelők által fontosnak vélt feature létrehozásához vagy integrációjához is.

Komplex portál

Komplex portál

Az OXtournak köszönhetően a városba érkező vendégeket úgy tájékoztathatjuk arról, hogy melyek azok az attrakciók, amelyek a legfontosabbak lehetnek számukra, hogy nem kell más portálokon keresgélniük, hiszen minden információt egy kézből bocsátunk a rendelkezésükre. Ez egy olyan fontos pozitív „first impression”-t képes okozni, ami a turistában az út időtartama alatt és azt követően is elkíséri; így nagyobb eséllyel válik belőle ajánló vagy visszajáró vendég. Emellett nagyon fontos szempont az is, hogy ezen az oldalon egy helyen számos programról, lehetőségről értesül, ebből következően több pénzt is költ a tartózkodás során. A portálon igény esetén reklámfelületek kialakítására is lehetőség van; ezek értékesíthetők az egyes szolgáltatók számára, így akár konkrét bevételforrásként is szolgálhat ez a felület.