Ismert tény, hogy az online kereskedelem évente 10-13%-ot nő mindenféle rendkívüli esemény nélkül. A Covid erre csak rátett egy lapáttal; ugrásszerűen növelve azon felhasználók számát, akik elsajátították a tudást, és elkezdtek áttérni a webshopos vásárlásra.

Mára az emberek számára teljesen mindennapos tevékenységgé vált az online vásárlás, annak kényelme, az otthonról rendelés és a házhozszállítás miatt. Ennek köszönhetően egyre több a webáruház, tehát egyre nagyobb a verseny is a vásárlók figyelemért. Kitűnni, újításokat alkalmazni, egyedi design-t tervezni, fokozni az ügyfélélményt – ezek ma már mind elengedhetetlenek a sikerhez.

14 évünk van benne

Ennyi idős a superwebaruhaz.hu, saját fejlesztésű webshop motorunk, amely együtt nőtt és fejlődött a felhasználóival.

Büszkék vagyunk mindarra a tudásra és tapasztalatra, amelyre ez alatt a tizenkét év alatt tettünk szert; a webshopok és a webes kereskedelem know-how-ja olyan érték, ami a többi projektünk esetében is felbecsülhetetlenül hasznosnak bizonyul. Webshopjaink sikeres működése természetesen elsősorban az üzemeltetők érdeme, mi őket igyekszünk segíteni az e-kereskedelmi trendeknek megfelelő integrációinkkal, praktikus funkciókkal és design-illetve marketingtanácsainkkal.

Fő jellemzők

Megbízható partnerek

Széles körben ismert szolgáltatókkal működünk együtt mind a termékfeladás, mind a fizetési folyamatok tekintetében.