Egy hírportálnak ma már számtalan elvárásnak kell megfelelnie. Bármilyen tartalommal és bármekkora létszámú szerkesztőséggel is dolgozik, egy biztos: megbízhatónak, bárhonnan és bármilyen eszközről elérhetőnek, könnyen kezelhetőnek és villámgyorsnak kell lennie. Hiszen a hírek, adatok, információk áradása állandó; elsőnek lenni örökös cél, a munka pedig nem csak a szerkesztőségben, de gyakran kint, terepen folyik.

A hírportálok olyan weboldalak, amelyek az internet információ- és szolgáltatásdzsungelében való eligazodást próbálják megkönnyíteni azáltal, hogy számos különböző témájú és funkciójú elemet tesznek elérhetővé a nyitóoldalukról. (…) A vállalati portál csoportmunkát tesz lehetővé, és személyre szabott hozzáférési lehetőséget kínál a cég belső és külső információforrásaihoz. A hírportál folyamatos hírszolgáltatást kínál, és mivel ez a szolgáltatás az egyik legalkalmasabb módszer a felhasználók egy-egy portál iránti folyamatos érdeklődésének fenntartására, a leglátogatottabb horizontális portálok egy része egyben hírportál is, mert hírfolyamot kínál a nyitóoldalán.

- mediakutato.hu

Magas elvárások

Az is nagyon fontos, hogy a cikk-publikálás, a kép-adatbázis és a hirdetési felületek kezelése könnyen elsajátítható, egyértelmű folyamat legyen; ugyanakkor folyamatosan meg tudjon felelni az adott szerkesztőség igényeinek, felépítésének.

A portálhoz kapcsolódó szerkesztőségi admin felületnek biztosítania kell a felhasználók és jogkörök kezelését, képesnek kell lennie a tartalmak továbbítására és publikálására, a feltöltött kép-adatbázis- kezelésére, de a portálon megjeleníteni kívánt videós és képes marketingbannerek adminisztrálására.

Mi a megoldás?

Az általunk fejlesztett médiaportál nemcsak gyors, reszponzív, látványos és könnyen kezelhető, de kiválóan mérhető, statisztikázható is, így a vezetőség folyamatosan mérni, elemezni és ellenőrizni is tudja a felület teljesítményét.

Egy olyan felületet hoztunk létre, amely a - rendkívül elterjedt - Wordpress alapú oldalakat nem csak a fenti területeken veri kenterbe, de biztonsági-, esztétikai - és felhasználói élmény szempontjából is egy teljesen más minőséget képvisel. Minden hírportálunk egyedi fejlesztésű, és 100%- ban a Megrendelő elképzelései alapján készül; a felületet a projekt időtartama alatt folyamatosan formáljuk készre, a kérései szerint. Mondhatni, „kézműves termék” egy olyan világban, ahol lassan minden sablonokból épül fel.

Főbb funkciók