Vízió

Egy olyan portál, amely képes bemutatni egy közösség, szerveződés tagjait és céljait úgy, hogy közben képes izgalmas, látványos és vonzó maradni.

Liget Köztársaság

Szervezet

A Liget Köztársaság tagjai olyan vállalkozások, helyszínek és szervezetek, amelyek sokszor nemcsak itthon, de nemzetközileg is ismert brandek; nem egy esetben valóságos hungarikumnak számítanak. A Városligetben működő egyesület célja az volt, hogy megmutassa ezt a roppant erős portfóliót, és bemutassa, hogy milyen széles körben dolgoznak együtt a cégek a Liget jövőjéért.

Portál

A portál koncepciója a közösség céljainak ismertetésén túl az volt, hogy egyfajta ˇbejárati kapuként” szolgáljon a Városliget iránt érdeklődő látogatók számára; rövid bemutatkozás után továbblépést engedve az adott helyszín online felületei felé. Ez a megoldás nagyon hatékonynak bizonyult elsősorban a külföldi érdeklődőket tekintve; ők ugyanis sokszor egy adott vendéglátóhely vagy fürdő, szórakoztató központ nevét nem ismerik, ellenben a Városliget mindegyikük bakancslistáján szerepel, ha Budapesten járnak – így az oldalra érkezve akár egy könyv, úgy tárul fel előttük az itteni szolgáltatók színe-java.

Bemutató

Ezen az oldalon használtuk először a 3D-s térkép megjelenítést, amely egy, a hagyományosnál sokkal minőségibb és látványosabb térbeli fókuszt biztosít az adott vállalkozás számára. Munkánk során sokszor találkozunk azzal a kéréssel, hogy az új felület biztosítsa azt, hogy az érdeklődők, vásárlók a puszta cím megismerésén túl vizuálisan is „lássák, hova kell megérkezniük” – mi pedig igyekszünk ebben is Megrendelőink igényeinek eleget tenni.

Liget Köztársaság