Vízió

Egyetlen, mindent összefogó és csokorban kínáló portálon szeretnénk bemutatni egy város kulturális, gasztronómiai- és szabadidős kínálatát, programokat és aktuális turisztikai információkat.

Visit Békéscsaba

Arculat

Amikor megkaptuk a felkérést a turisztikai portál elkészítésére, az a cél lebegett a szemünk előtt, hogy egy olyan felületet hozzunk létre, amely megfelel a központi arculati és tartalmi elvárásoknak, informatív, gyors, megbízható és minden eszközről használható – de ugyanakkor esztétikusan, karakteresen képes az adott város hangulatának, jellegének átadására, ezáltal kiemelve annak különleges voltát.

Adminisztráció

Üzemeltetői oldalról fontos igény volt a saját ajánlatkérési rendszer fejlesztése, amelynek segítségével az különböző hasznos adatokhoz juthatunk. Emellett szem előtt tartottuk azt is, hogy egy könnyen kezelhető adminisztratív felületet (opcionális) hozzunk létre, amelyhez nem szükséges képzés, mert áttekinthető és egyértelmű minden funkciója.

Háttér

A munka alatt nemcsak háttérkutatásokat végeztünk, fotós és információs adatbázisokat hoztunk létre, tartalmat gyártottunk, de egyúttal projektmenedzseri tanácsadást és kapcsolattartást is biztosítottunk a megbízó számára, illetve marketing kampánytervezést is végeztünk a termékhez kapcsolódóan.

Visit Békéscsaba